- EN VECKA SEN..

.. Exakt, sen jag gjorde mig hörd här på bloggen. Dagarna går i ett och snart är den tredje semesterveckan för Pontus slut.. Som jag befarade skulle dessa veckor gå fasligt fort. Men ! Vi har det så mysigt så jag ska inte klaga. Vi tar allt som det kommer och det är det om nått som är semester tycker jag !


I helgen som var fick jag ett infall om att fixa barnens lekstuga och inom ett par timmar var jag igång. Rev ut allt och skurade ordentligt. Köpte en färgburk på rusta för ynka 99kr och vips så hade jag målat hela stugan en gång. Några dagar senare så var stugan målad två gånger och så även golvet, men då köpte jag riktig golvfärg som ska hålla för lite slitage och 200kr kostade den (med rabatt från en svåger som äger en kakel/färgbutik). Igårkväll ville jag göra klart allt så skurade möblerna och leksakerna och började göra det jag älskar mest, INREDA OCH DONA. 

Strax efter 22 var jag inne igen och lekstugan är nästintill klar ! Nya gardiner som mamma skulle sy av ett tyg hon hade hemma, en ny matta och plocka fram lite mer tallrikar och sånt som ska stå där inne, sen så ! Blev toooknöjd eftersom jag har gjort allt själv och det bara kostade 300kr !!! 👌🏻

Imorse vaknade Douglas vid 07 och då smög vi ut och åt frukost där inne medan Pontus och Elton sov, det var supermysigt (men kallt) och det bästa var att se hur glad och nöjd Douglas var. Min älskade kille !

Har sen sist även hunnit med en dag på djungelhuset med nästan alla barnen, en spontan surrkväll med två grannar, en förmiddag på badhuset, storstädning av huset, bullbak, sågat upp och klyvt mer än en kubik ved som vi fick ta reda på från mamma och Magnus tomt, travat det i en ring ute så det ska få torka tills nästa vinter osv osv. Det och en massa mer så det är inte så konstigt att dagarna går. 

Snart ska vi åka in till stan och slänga lite gräs och grenar som vi kapat från trädet bredvid lekstugan. Sen ska vi köpa mys och ha myskväll till fotbollen ikväll !
Imorgon börjar stråket och jag ska ut med storasyster och det ska bli mysigt. Känner mig dock (om man får säga så) riktigt svullen och obekväm i mig själv efter graviditeten och en semester på det ! 🙈 Men eftersom jag inte gör någonting åt det så får det vara såhär tills jag finner motivationen till att få bort dom sista kilona ! 

Lägger in lite bilder från veckan som gått hääär 👇🏻