🌸

Igår tog vi oss ner på stråket och åt middag med Fredde. Sjuuuukt varmt såklart men Douglas vad nöjd ändå och sov hela besöket nere i hamnen ! 

Hann inte mer än att komma hem och mata lillskrot förrän att vi sen, han och jag begav oss till Lugnvik för att säga hejdå till min smula Carin som åkte till USA idag. När Douglas hade somnat för kvällen och Banjo fått kvällskissa kollade vi på skräckfilm, jag och min kärlek. Så inatt när jag sov mellan stoppa-i-nappen-gångerna drömde jag sjuka drömmar ! Ovärt med tanke på att filmen inte ens var nå bra (paranormal activity, den nya). 

Omedvetet vill den forntida festprissan dras mot den lilla hamnen och deras lortiga och varma tält, så vi tog och käkade lunch där nere idag. Och jag kan inte sticka under stolen med att det är så mycket minnen som kommer fram den här tiden på året, när det enda stora och roliga händer i den här stan ! Har haft sjukt kul där nere mellan alla tälten och vårat kära Marité !  

Jag ångrar absolut inte att jag har fått den underbara gåvan att bli mamma, mamma till den finaste killen i världen ! Och jag vill heller inte missa en enda dag med honom. Däremot skulle jag vilja stoppa tiden, just i den här lägenheten på Sjövägen, för en kväll. Så att jag får gå och vara "bara jag" för tre/fyra timmar. Den som jag för förut. 

(Och där sparade jag inlägget i utkast ca 18.00 för att sen, flera timmar senare inte ångrat mig en sekund att jag var hemma ikväll, då jag har kramats och skrattat med mitt barn!)

Vi har istället kollat på film ikväll. Och ätit godis. Men det är klart det känns konstigt att inte "kunna" gå ut på stråket nu i år. Känslorna slår kullerbytter i hjärnan hundra gånger om. Fast jag känner ändå såhär, stråket kommer igen nästa år, då kan jag med bättre samvete gå ut nån kväll, för då är det (sjukt nog) mer acceptabelt från allmänheten att gå ut, när man inte längre är nybliven mamma. Dock ännu sjukare att det är mamman som anses ska vara hemma, hade den nyblivna pappan varit ute två kvällar i rad hade ingen reagerat. Varför jag ens bryr mig så mycket om sånt här trams är för att jag förra helgen blev ifrågasatt om jag verkligen fick gå ut så tidigt. 

Åh blir bara arg när jag tänker på hur tråkigt liv folk har som ens orkar prata och bry sig om hur andra väljer att leva sitt. Nu ska jag slå igen mina blågröna och vakna på ett så jävla mycket bättre humör än vad denna dag bjudit på ! 

❤️