🌸

Ååh vilken mysig dag vi har haft ! Trots att mitt humör var liite svajigt från början då jag sovit alldeles för lite och inte ätit riktig frukost på två dagar... Men vi gjorde oss klar och hoppade in i bilen redan halv nio, stannade till hos mamma och Magnus för lite kramkalas och så att jag fick tanka mamma-förrådet lite. Sen åkte vi och handlade och sen hem och gav Douglas lunch. Och vid denna tidpunkt var jag stingsligare än jag varit tidigare under förmiddagen, så när lilleman somnat kokade jag mitt kaffe och satte mig i soffan. Redan när koppen var nästan urdrucken var humöret bättre !😎😎

När prinsen vaknade klädde vi oss rejält och tog en promenad till sjön. Ja vi skippade vagnen då också skulle ut på lägdan för att släppa hundarna och Douglas blev så himla stor när han sprang fram där med småbenen och bara skrattade !
Sen hem och donade med förrätten, lax och räkröra på rostad macka. Och alla vi tre runt bordet åt med god aptit ! 

Efter förrätten lekte vi inne på lekrummet, mööööös med varandra och donade med middagen.! Tjälaknul av bogstek, potatisgratäng med hemmagjord sås. Också såå himla gott och då klockan närmade sig läggdags för lilleman fick Ponta mysa och varva ner med han medan jag stökade undan. Jag tog läggningen och jag var så fylld med tacksamhet inom mig så jag satt lääänge i fotöljen på Douglas rum med han i min famn. Och som jag njöt.... Jag älskar mina killar, dom gör bannemig mig till den lyckligaste i VÄRLDEN ! Douglas somnade så tillslut fick jag lägga han i sängen men hade utan tvekan kunnat spendera hela natten i den där fotöljen med han kramandes i min famn.. 

Efterrätten bestod av, bär i ugnen, hemmagjord chokladsås och vaniljglass. Det la sig som ett tungt lock i magen och nästan direkt efter att den var intagen och hockeyn slut kände vi för att lägga oss ! 🙊 Faast vi höll ut och nu är vi nerkrupna i sängen. Allt är diskat och bortplockat så bara vetskapen om att imorgon få kliva upp till ett icke-stökigt kök gör att jag kommer sova som en prinsessa. 

Hoppas av hela mitt hjärta att folk tänker på djuren i år på tolvslaget så att våran lilla Banjo och måånga andra djur inte blir så stressade.. Billy har nog aldrig hört en smällare/raket förut så jag hoppas att han är lugn..

Imorgon kanske vi packar in oss i bilen och åker till fjällen, men jag skulle tycka det var himla skönt att städa bort julen och i samma veva storstäda så vi får se vad som händer.... 😎

Gott Nytt År ! Önskar vi härifrån vårat röda hus i Fjällsta. Jag hoppas och tror att 2016 kommer bli vårat år, utan så mycket krav och stress.
❤️❤️