14-01-30

Åh som jag saknar mina kärlekar ! Drömde till och med om Banjo så nu är det verkligen dags att komma hem ! Tur det bara är några timmar kvar..
 
Sitter och målar naglarna och ska snart börja med att rensa köttet, syster Helena kommer hit och äter. I morse var jag på banken och fixade med alla kort och överföringar från Swedbank så nu snart är jag Nordeakund istället.. Sen kom jag hem och började städa lägenheten så slipper vi göra det i helgen för den ser ut att bli rätt stressig ändå, ska handla lite renoveringsgrejer och dona på !
 
Igår rensade jag ut alla garderober förutom Pontus och har även packat sånt som vi inte kommer behöva tills vi flyttar. Gardiner, kläder som jag ska ha efter graviditeten, sängkläder osv, så det känns så himla skönt att det är börjat i alla fall för det är det som är värst tycker jag, att veta vart man ska börja.. Trist på sammandragningarna och värken i ryggen när jag böjer mig och lyfter bara, dom går liite emot mig och mitt jobb..
 
Annars har den här veckan varit skön, har ju varit helt själv och det behövdes verkligen. Har lunchat med bästis och legat i soffan framför brasan hos mamma och Magnus !