❤️

Imorse tog vi sovmorgon på Sjövägen, eller vi vaknade vid åtta och åt frukost men sen somnade vi om till elva och jag klev inte upp förrän..... TRE ! Hoppade in i duschen medan mina killar gick på långpromenad sen gjorde vi oss ordning och åkte till mamma och Magnus där en försenad morsdagsmiddag väntade. Familjen har ju utökas lite så vi var 17 stycken samlade och då fattades tre stycken som kom när vi åkte ! Vi stannade bara två timmar då vi hade Banjoman hemma, så när vi kom hem och gett han mat spatserade vi ut på långpromenad. Fick en liten örfil av mig själv då jag kaxigt sagt att foglossningarna varit som bortblåsta (nästan) under några dagar men efter halva rundan så var dom där igen, men eftersom tjuren själv har flyttat in i min kropp igen så traskade vi på i en rask takt ändå med tanke på att jag går in i v40 om två dagar ! 

Nu har jag tagit igen mig lite i soffan till gladiatorerna och ska försöka ge mig på att tapetsera ute på balkongen ! Är lite sugen på en glass också så funderar på att ta en till promenad till Gulf, känner liiiite mensvärk så kanske kan powerwalka ut bebis ! 


Förstoringen på min lilla fiskorv kom i veckan också ! 😍 Nu hänger den på väggen ovanför hans matskål, precis som den prins han är !