🌸

Jobbhelgen över och idag har vi varit lediga, jag och Douglas. Imorgon sparkar vi igång våran vecka igen och jag längtar tills på fredag då jag bara jobbar till 12 och sen har en ledig helg framför mig ! 

Idag har vi städat hemma då det är slipdamm på hela nedervåningen.. Och om jag längtar tills denna renovering är klar ?! JA. Men det blir fint, superfint ! Ponta tapetserat för fullt och har gjort det sen Douglas la sig. Jag har tagit en promenad med hundarna, duschat och nu ska jag betala räkningarna ! Imorgon är det jobb somsagt, men på inte förrän på eftermiddagen så Douglas är ledig imorgon också (han följer med mig på jobbet och sen byter jag bil med Pontus som tar med dig busen hem efter jobbet). Innan jobbet kallar ska vi väl stöka på i vanlig ordning. Vara ute om det är lika fint väder som idag, mysa i sängen, tvätta lite och eventuellt tapetsera ! 

Han har blivit så stor våran lilla Dougebus och det märks mer och mer för varje dag. Idag var han och jag ute på framsidan, jag sågade och klyvde lite tändved och lillebus var så duktig att samla ihop tändpinnarna och drog iväg på egna äventyr emellanåt. Pratar som aldrig förr och tar efter en själv mer än vad jag någonsin kunnat tro ! Och endå är det bara början ?! Mitt hjärta smälter faktiskt vaaaarje dag, när jag reflekterar över hur stor han blivit ! Så klok och snäll, våran älskade kille. ❤️

Bara att se bakgrunden där framkallar nästan ångest (med en liten släng av överdrivet). Men killen som fokuserar på sin frukost är fin iallafall !

Stora killen ❤️❤️