🌸

I söndags vid 17-tiden kom jag äntligen hem till min älskade familj efter en helg i Stockholm med mina storasystrar ! Resan var helt magisk och vi hade det så himla bra, men jag har aldrig längtar efter nått så mycket som jag längtade efter mina killar här hemma ! 


Och att bara ha varit borta två dagar från denna prins såg genast att han blivit så mycket större ! Första tanden på överkäken har tittar fram också.. Åh nu har jag provat på att vara borta från hemmet och tror det ska dröja läänge tills nästa gång ! ❤️ Trots att det var nyttigt för alla inblandade så har jag nu fyllt den där kvoten för hela året. 


Vi bodde i ett familjerum på ett hotell vid Stureplan, jääättemysigt och det bästa av allt, hela svenska fotbollslandslaget bodde där samtidigt...... 😍 Ganska fnittriga och pirriga syskon när vi precis svept glasen med bubbel på rummet och sen mötte dom i hissen när vi skulle ut till taxin ! 

Jajaaaa, ny vecka, kortvecka 👍 Pontus kommer hem på onsdagkväll och börjar sen inte jobba förrän på tisdag, sååå mycket familjetid och lite pluggning på dagtid för mig !